AMERSFOORT
follow us at Twitter
follow us at Facebook
RSS
 

Amersfoort in Dialoog

Amersfoort in Dialoog

Samen in gesprek; in Dialoog
Samen in gesprek; in Dialoog

Als bestuur van stichting  Amersfoort in Dialoog vinden wij het belangrijk dat iedereen die woont, studeert en/of werkt in Amersfoort in de gelegenheid wordt gesteld om anderen te ontmoeten. Wij zijn namelijk van mening dat ontmoeten van en in gesprek gaan met anderen een verrijking van het leven in onze stad bevordert. De dialoog is daarvoor een prima middel: open, onbevangen, onbevooroordeeld met anderen in Amersfoort in gesprek gaan over thema’s die allen kunnen boeien. Je laten verrassen door ideeën die je wellicht nog niet gehoord hebt; luisteren naar mensen die met andere perspectieven in de maatschappij staan en misschien een andere kijk op thema’s en maatschappij hebben. Het bestuur van stichting Amersfoort in Dialoog denkt dat dit alles waardevol en inspirerend is en hoopt op deze wijze een wezenlijke bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in onze stad. Deze  ontmoetingen willen wij mogelijk blijven maken en dienen het algemene belang. 

  

Voor wie is de Dag van de Dialoog?
De dag van de Dialoog wordt georganiseerd voor en door Amersfoorters.
Iedereen uit Amersfoort, ongeacht zijn/haar achtergrond, is hierbij uitgenodigd om aan te schuiven aan één van de dialoogtafels.

Een dialoogtafel kent 6 tot 8 deelnemers. Het gesprek duurt ongeveer 2 uur. De tafel kent 3 rollen, de deelnemer, de gespreksleider en de tafelorganisator.

Wil jij je stadsgenoten ook beter leren kennen en meer horen over hun leefomgeving, hun dromen en hun toekomstverwachtingen? Meld je dan nu aan op deze site als deelnemer, gespreksleider of tafelorganisator. Geef bij aanmelding uw voorkeur aan voor een dialoogtafel.

 

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Heeft u vragen over de Dag van de Dialoog of wilt u een bijdrage leveren aan de organisatie, stuur dan uw e-mailbericht naar: info@amersfoortindialoog.nl.

 

Stadsontmoeting Amersfoort

woensdag 30 maart

WILT U ZICH OPGEVEN VOOR DE STADSONTMOETING VAN 30 MAART ? LEES MEER:

http://www.amersfoortindialoog.nl/Stadsontmoeting-30-maart-2016/