Agenda

Dialoogactiviteiten

15 februari 2018: Humanistisch café: mensenrechtendialoog

Op 15 februari a.s. organiseert het Humanistisch Verbond Eemland in samenwerking met Stichting Amersfoort in Dialoog een mensenrechtendialoog.


Locatie: Stadslab033, Oude Fabriekstraat 7, 3812 NR Amersfoort.
Inloop vanaf 19.00 uur; het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur.

Voor meer informatie: http://www.humanistischverbond.nl/afdeling/eemland of klik hier.

Aanmelden wordt op prijs gesteld: stuur een mail naar info@amersfoortindialooog.nl.

 

Februari/maart 2018: Buurtdialogen in Vermeer-, Berg-, Leusderkwartier en Bosgebied

In februari en maart 2018 worden er in het Vermeer-, Berg- en Leusderkwartier en Bosgebied buurtdialogen en twee thematische wijkdialogen georganiseerd.
Het initiatief voor deze buurtdialogen komt van een aantal wijkbewoners. Omarmd door het buurtbestuur – of liever: Wijkwerkgroep Zuid – en ondersteund door Indebuurt033 en Stichting Amersfoort in Dialoog, vinden in februari en maart een aantal dialogen plaats.
Gespreksleiders, tafelsecretarissen, tafelorganisatoren en deelnemers aan de dialogen: ze zijn allemaal buurt-/wijkbewoner of werken in een van de vele buurten in de wijk.
Nieuwsgierig? Bezoek de wijkwebsite www.amersfoortzuid.info/buurtdialoog

 

Komende weken/maanden

In aanvulling op de kinderdialogen die op 7 en 10 november werden gehouden op ABC Nieuwland, ABC De Laak en ABC Kruiskamp-Koppel zullen er in de komende weken/maanden nog meer kinderdialogen worden gehouden op ABC De Laak, ABC Liendert/Rustenburg, ABC Soesterkwartier en ABC Randenbroek.

(klik voor meer informatie)