Gezocht: gastdocenten voor ABC De Laak

Hebt u ervaring met lesgeven, met name aan groep 7 en/of 8?  Hebt u overdag tijd, op 1, 2, 3 en/of 6 november a.s.? ABC De Laak in Vathorst zoekt gastdocenten voor het geven van een gastles in het kader van de Week van Respect.

Op dinsdag 7 november voeren circa 300 kinderen uit groep 7 en 8 een dialoog met elkaar. Het thema van de dialoog is respect. Onder  begeleiding van gespreksleiders gaan de kinderen hierover met elkaar in gesprek.

Voorafgaand aan de dialoog geven gastdocenten les over wat de dialoog is en wat er allemaal voor nodig is om een gesprek tot een dialoog te maken. Natuurlijk wordt er in de gastles ook aandacht besteed aan het thema van de kinderdialoog.

Voor deze gastles is lesmateriaal ontwikkeld; dit kunt u als gastdocent gebruiken tijdens uw gastles.

De gastlessen worden in overleg met u ingepland.

Kortom: ervaring met lesgeven? Hebt u tijd op 1, 2, 3 en/of 6 november? Wilt u anderen de kracht van de dialoog laten ervaren? Meld u dan aan als gastdocent!

U kunt zich aanmelden bij Sarah de Vries, ABC Coördinator van ABC De Laak. U kunt haar per e-mail bereiken op sarahdevrieswerk@gmail.com. Voor vragen kunt u haar bellen, 06-29045865. U kunt uw vragen en opmerkingen ook sturen naar info@amersfoortindialoog.nl