Summer School voor gespreksleiders: 2 trainingen bij Utrecht in Dialoog

Hebt u ervaring als gespreksleider van een dialoog en wilt u in de zomerperiode een training volgen om u verder te ontwikkelen? Uit het trainingsaanbod van Utrecht in Dialoog stellen we twee interessante verdiepingstrainingen/workshops aan u voor:

5 juli:     Dialoog in lastige situaties: kom maar op met die lastige deelnemer
Zoals de naam van de training/workshop al aangeeft, gaat het in deze training om de omgang met lastige deelnemers als de Stille Willy, de Drama Queen en de Debater.
De training vindt plaats  bij Utrecht in Dialoog. De training begint om19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Aan deelname aan de training zijn kosten verbonden. Vrijwilligers betalen € 50,-.
Voor meer informatie en om u aan te melden: klik hier

20 juli:   De kunst van het vragen
Als ervaren gespreksleider weet u hoe belangrijk het stellen van vragen is. Tijdens deze verdiepingstraining leert u (nog beter) de vragen te stellen die een echte dialoog mogelijk maken, met name in situaties waarin problemen, tegenstellingen, conflicten het goede gesprek in de weg staan.
De training vindt plaats bij Utrecht in Dialoog. De training begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Aan deelname aan de training zijn kosten verbonden. Als gespreksleider van Amersfoort in Dialoog betaalt u € 50,-.
Voor meer informatie en om u aan te melden: klik hier